Održavanje web sajtova je proces koji se obavlja nakon izrade prezentacije

  • Redovno ažuriranje vaših web stranica.
  • Održavanje stranica.
  • Reorganizacija web sadržaja.

Kontaktirajte nas

Proces održavanja web sajta podrazumeva da sajt bude dostupan i da nesmetano funkcioniše od trenutka njegovog postavljanja na internet pa sve dok postoji potreba za sajtom.

Bez obzira što je sasvim prirodno da ćete nakon izrade sajta želeti da imate što manje troškova, a dobijete što više od svog sajta, koliko god da je dobar Vaš sajt, njegov kvalitet vremenom opada. Da bi funkcionisao besprekorno, Vas sajt uvek mora da bude svež i dinamičan.

Šta podrazumevaju usluge održavanja sajta?

Pored ažuriranja sadržaja (pisanje tekstova, unos slika, snimaka itd.) što spada pod redovno održavanje sajta, nudimo i usluge ažuriranja grafičkih elemenata kao i redizajn sajta. Administracija sajta može da podrazumeva i optimizaciju sadržaja na osnovu materijala koji se dopremi održavaocu. Pod uslugom održavanja sajta moguće je dodati i praćenje posećenosti sajta, kao i njegovo rangiranje na listama pretraživača.

Usluga podrazumena i neutralisanje bezbednosnih rizika, kao što su upadi na sajt, spamovanje, blokiranje sadržaja i drugi bezbednosni problemi. Cena održavanja zavisi od broja izmena i potreba samog web sajta. Cena može da se obračunava na mesečnom ili godišnjem nivou.

Redovno održavajte i ažurirajte vaš web sajt!

Posedovanje web sajta je kao posedovanje automobila ili kuće. Morate ga redovno održavati ili bi mogao da propadne. Digital Media hostuje i održava web sajtove kako bi im omogućili da se učitavaju brzo i bez grešaka.

– Redovno ažuriranje vaših web stranica –

Sadržaj je najvažniji deo vašeg web sajta. Sada, s našim uslugama osvežavanje sadržaja će biti blagovremeno. Dodavanje, brisanje, uređivanje novih proizvoda, posebne ponude, akcije, popusti, cene ili predstavljanje novih usluga. Postoje beskrajne mogućnosti.

Održavanje stranica

Koristimo najsavremeniju tehnologiju za praćenje i održavanje web sajtova. Prema tome napravićemo i promene kako bismo unapredili sposobnosti i funkcionalnost Vašeg web sajta. Nudimo inovativna rešenja u području praćenja i održavanja koja će poboljšati učinak Vaše web prezentacije uz redovne izveštavaje o učinku.

Reorganizacija web sadržaja

Redovno analiziramo Vaš web sajt čime se osigurava statistika za potrebne promene kako bismo poboljšali posetu vaše prezentacije. Reorganizacija web sajta i konstantno održavanje može pomoći pozicioniranju vašeg sajta na pretraživačima i povećati posetu web stranica.