Pažljivo slušamo, razvijamo strategiju i grafički dizajn koji menja tok poslovanja naših klijenata i nas.

  • Dizajn logoa/logotipa.
  • Korporativni identitet, vizit karta, memorandum, koverta.
  • Dizajn kataloga, brošura, flajera, plakata.
  • Grafički dizajn jelovnika, ambalaža, omota, etiketa.
  • Korporativni identitet, vizit karta, memorandum, koverta.

Kontaktirajte nas za više informacija

Grafički dizajn je važan činilac modernog poslovanja. Kvalitetna grafička rešenja unapređuju reputaciju vaše kompanije, privlače mušterije i prenose vaše poruke na pravi način. Baš zato se investicije koje unapređuju vizuelni identitet višestruko vraćaju, kroz povećanje prodaje i ubrzanje razvoja.

Razumećemo jedinstvene potrebe vašeg biznisa, pažljivo osmisliti strategiju vizuelnog identiteta i kreirati originalna rešenja za vaš logo, vizit karte, koverte, kataloge, etikete, brošure, plakate, kalendare i sve druge promotivne materijale. Elementi grafičkog dizajna stvoreni veštom rukom naših dizajnera u velikoj meri mogu poboljšati vaše poslovanje. Hajde da rastemo zajedno!

Od ideje do realizacije

Uz naše grafičko rešenje možemo Vam ponuditi i izradu istih. U saradnji sa štamparijama nudimo najpovoljniju i najkvalitetniju štampu.

Budite slobodni i kontaktirajte nas za sve upite.

Priprema za štampu

Vršimo uslugu pripreme za štampu. Naš stručni tim će za vas obaviti sve neophodne radnje kako biste na što bolji način iskoristili vaš budžet odabrali najbolje rešenje za vas.

Dizajn

Ukoliko vam trebaju usluge dizajna naši dizajneri sa dugogodišnjim iskustvom lako će kreirati za vas željeni dizajn. Dizajniramo sve što poželite i sve to u saradnji sa vama i vašim željema i potrebama.

Ofset štampa

Nudimo sve usluge vezane za ofset štampu: štampanje knjiga, prospekti i katalozi, flajeri i brošure, vizit karte, kalendari, fascikle, memorandumi…