Kvalitetnim sadržajem ostvarite čvrste veze sa mušterijama!

Kontaktirajte nas

Sadržaji su najvažniji element uspešne web prezentacije. Oni uvećavaju prodaju i čine vaš biznis interesantnijim i kompetentnijim. Zanimljivi članci će dovesti potrošače do vašeg sajta, a atraktivne landing strane će im prodati proizvode i usluge i od njih napraviti verne mušterije.

Veliki broj poslodavaca zadužuje zaposlene da vode i uređuju kompanijski blog. Ovakva rešenja često rezultiraju povećanom fluktacijom zaposlenih i nekvalitetnim sadržajima. S druge strane,content marketing i copywriting usluge koje mi nudimo, garantuju veliku posetu, visoku stopu konverzije i drastično uvećanje broja mušterija.

Copywriting i kreiranje sadržaja

Najvažnija komponenta svakog sajta jeste njegov sadržaj. Ukoliko internet prezentacija ima dobar sadržaj, privućiće veći broj posetilaca, što je u neku ruku i logično. Kreiranje sadržaja u velikom broju slučajeva predstavlja problem vlasnicima sajtova. Usled nedostatka vremena, stručnosti ili ideje javlja se nedostatak kvalitetnog sadržaja koji bi privukao potencijalne klijente.

Usluge pisanja sadržaja

Vi znate svoj posao. Mi znamo kako da vam pomognemo da ispričate svoju priču.

Nudimo širok spektar copywriting usluga za vaše poslovanje. Od pisanja sadržaja za web sajt do kolaterala, belih papira do postova na društvenim medijima, video sadržaja do usluga blogovanja, možemo isporučiti sadržaj koji se konvertuje.

Verovatno ste čuli da je sadržaj najbitnija stvar na sajtu, zar ne? Pa, želeli bismo da sugerišemo da je sjajan sadržaj zapravo osnova za sve ostalo, jer loš copywriting može upropastiti i najlepše dizajnirane sajtove.

Profesionalni copywriting osigurava vašim klijentima da pronađu informacije o vašoj kompaniji koje će ih uveriti da posluju sa kompanijom od poverenja. Naši pisci sadržaja rade ruku pod ruku sa našim veb dizajnerima, grafičkim dizajnerima, SEO stručnjacima i ostatkom tima kako bi kreirali sadržaj koji predstavlja vaš brend, bilo da je to online ili ištampano.

Copywriting veb sajta

Copywriting za veb treba da bude primamljiv za posetioce vašeg sajta i da i dalje privlači pretraživače, jer samo SEO pisanje neće prodati vaš proizvod ili uslugu. To je sjajan način da pomognete Google-u da pronađe vaš web sajt, ali potencijalnim klijentima koji otkrivaju vaš sajt, potreban je razlog da na njemu ostanu. Dobar sadržaj im pruža baš to. Mi razvijamo dobro napisane, korisne sadržaje koji grade poverenje u vaš brend, uspostavljaju vaš kredibilitet i pružaju korisne informacije ciljanoj publici.

Prožimanjem istraženih i odabranih ključnih reči kroz poruku vašeg sajta možemo poboljšati vaše pozicioniranje u glavnim pretraživačima. Dobro napisana kopija ne samo da će pozitivno uticti na vaše rangiranje, već će i poboljšati iskustvo potrošača sa vašim brendom.

Da li je sadržaj vašeg sajta koristan, struktuiran i jednostavan za navigaciju? Mi se možemo postarati da bude. Da li vaš sadržaj na društvenim medijima privlači pažnju posetioca? Trebalo bi da privuče vašu publiku tako što će ponuditi zanimljive priče, rešenja problema, novu ideju ili demonstracioni video. Kao jedna od najboljih marketinških agencija za društvene medije, Digital Media zna kako da koristi copywriting i podigne vaše poslovanje na viši nivo.